Faceți căutări pe acest blog

vineri, 7 decembrie 2012

"GASLAND" - OTRĂVIREA VOITĂ A APEI



O PROPUNERE DE GEORGE ENE

Nota REDACŢIEI. Deşi blogul nostru http://cleptocratia.blogspot.com/  a abordat această temă de un an de zile, considerăm că trebuie să o readucem în discuţie din două motive:

1. În postarea de mai jos era dat un link care nu mai există pe YouTube. Deci, marile corporaţii care distrug planeta de dragul banilor, au toată grija ca lumea să nu afle ce crime fac acestea prin ţările neavizate de pe glob. Reluăm de pe blogul aminitit mai sus alte două documentare în locul celui şters.
  
2. Ţinem să reamintim noului guvern ce va fi ales, că pe lângă reparaţiile care s-au făcut până acum după dezastrul guvernului portocalio-verzui-alb arzând, format din spioni şi colonei care n-au făcut o zi de armată, că tematica exploatărilor materiilor prime ale României trebuie să fie o prioritate absolută. Cât de interesaţi sunt şacalii mondiali şi ce bani aruncă ei pentru a-şi ajunge scopurile meschine am văzut recent la Antena 3, care ca o vacă ce a umplut o găleată de dezvăluiri a dat cu piciorul în ea pentru bani. Mai iubesc ei România cum etalează pe post seară de seară? 

Am scris pe site-ul lor:
"Antena 3 a luat plasă de la Băsescu! Ei s-au ocupat de gâlceava cu Ponta fără să zică un cuvânt de diversiunea cu referendumurile locale. Iată că şi BEC este controlat de suspendatul care face pe "şeful de stat". Trebuie luată atitudine de către noi! Să le atragem atenţia celor din Ardeal... Am scris pe un ziar local din Alba: "Cum puteţi domnilor să faceți un referendum local care interesează o ţară întreagă? Iată lovitura plină de ură a lui Băsescu contra românilor care-l huiduie! I-a pus pe cei de la BEC să dea această directivă de a se organiza referendumuri locale în scopurile sale mârşave, alături de extremistul ungur Orban, care doreşte un genocid chimic în România! Cianuri din exploatarea aurului, infestarea Ardealului cu radiaţii provenite dintr-un minereu radioactiv şi magnetic ce provine din nucleul pâmântului şi are în compoziţie uraniu, plutoniu şi wolfram! Habar n-aveţi că atentaţi la familia dvs. şi la copii voștri! Băsescu cântă prostia exploatării minereurilor din Ardeal de la întâlnirile sale cu omologii maghiari! Halal fost ofițer de securitate ceauşistă dacă poate fi dus de nas ca un copil! În ura sa viscerală contra poporului cu care e în conflict, e în stare să distrugă întreaga ţară! Aiurea profit! RSA are între 20% şi 40% redevenţe iar noi vindem aurul pe 4% redevențe. Locuri de muncă? Vor fi încadraţi o mână de mineri ce vor muri în maxim 10 ani în loc să dezvoltăm un turism european şi chiar mondial pe lângă minele deschise de romani după cucerirea Daciei!"

Rezultatul? Antena 3 care mi-a fost dragă degeaba seară de seară până acum, s-a ocupat tot de ce zice suspendatul despre Ponta şi nu de acţiunile sale mârşave de preşedinte înfrăţit cu criminalii economici mondiali!

Iar la comentariile ziarului din Alba, 
 http://ziaruloval.ro/alba-referendum-pe-9-decembrie-pentru-repornirea-mineritului-in-muntii-apuseni/#comment-1619
s-au găsit nişte netrebnici care să spună că ce treabă are "ţara" cu referendumul lor local. Păi are! Nu-i putem lăsa să moară ca nişte dobitoci!


Video: "GASLAND" - OTRĂVIREA VOITĂ A APEI
Un documentar despre METODA FRACŢIONĂRII HIDRAULICE
Motivând exploatarea gazului, vor de fapt să distrugă pânza freatică?
 
METODA FRACŢIONĂRII HIDRAULICE este o metoda CRIMINALA DELIBERAT REALIZATA.
Daca veţi difuza acest documentar şi o parte macar sa îl vadă, se va face ceva acum in al 12-lea ceas când încă nu e prea târziu. 

Video:

(apăsaţi pe butonul CC pentru a activa subtitrarea în limba română)

Alt video:

(documentar în limba română)


  Distribuiţi-le vă rog că necazul e foarte mare. Borbely a demisionat, de ochii lumii!
    Nici un fel de foraj, dar nici urmă de foraj! Acesta este un indemn ca sa avem grija de România cat a mai rămas, ţara urmașilor noştri, tara pe care strămoşii noştri au aparat-o cu preţul vieţii!

America e distrusă. SUA este împânzită de sonde de gaz prin fracţionare hidraulica. Localităţi părăsite, sonde şi instalaţii peste tot, pe pământurile oamenilor, in spatele curţilor, cimitirelor, oraşelor. Se împrăştie gaze otrăvitoare peste tot. Oameni bolnavi cu probleme neurologice de la chimicalele volatile folosite in procesul de extragere. Apa otrăvită şi toxică. Panzele freatice contaminate, râuri contaminate, pământuri otrăvite, aer ucigător cu miros de iad. Oamenii au încercat sa filtreze totuşi această apă care nu e buna nici de spălat. N-au reuşit nici cu cele mai performante instalaţii. Chimicalele au topit membranele de la filtre Cate o sonda pe km pătrat. toată America e împânzită. New Yorkul risca sa rămână fără apă.
Garda de mediu din SUA a rămas fără fonduri in urma acestui documentar.
Strategia corporaţiilor este sa se mişte rapid, fulger. Iar dacă cineva vine cu obiecţii sau cu acuze ca e poluare şi apa este otrăvită, corporaţia cere sa fie acţionată in instanţă şi sa se prezinte dovezi din partea celor ce reclamă. Adică un fel de vânare de vânt. şi daca ultimul om va sta in faţa lor trec peste el şi sondează mai departe.
Procesul de extracţie este laborios şi cere o logistică formidabilă. Sute de camioane fac un du-te vino continuu. Se consumă resurse multe şi se obţine nu mai mult de o "butelie de gaz".
Aparent este o goană după resurse. Dar de fapt este lucrarea satanei de a pârjoli pământul.
Oameni ff bolnavi, animale care-si pierd părul, oraşe şi localităţi părăsite, oameni trataţi cu dispreţ şi ironie...America anului 2010. Astăzi este şi mai rău şi este pe cale sa se întâmple şi la noi in România in 3 zone la început. Bârlad-Vaslui, Dobrogea, Bihor, adica zonele cu cele mai mari pânze de ape freatice de adâncime care vor fi spurcate.
Că dacă ştirile sunt adevărate, ăştia se vor apuca de treaba rapid şi in timp ce noi bolborosim pe aici, ăştia ne-au şi otrăvit.
In Franţa s-a interzis, In Anglia sunt in procese cu oamenii şi se va interzice curând, in Germania incă se negociază!!!!
Corporaţiile au experienţa şi un PR fenomenal. E greu sa le stai împotriva daca si-au început treaba.
Aşa ca sa traducem acest documentar şi să-l împrăştiem rapid.
Polonezii l-au tradus deja căci şi ei sunt luaţi în vizor.
Zonele din România programate pentru exploatare prin fisurare hidraulică:
BARLAD (VASLUI), Voivozi (Bihor), Tria (Bihor), Baile Felix (Bihor), Tulca (Bihor), Adea (Arad), Curtici (Arad), Periam (Timis), Biled (Timis), Paulis (Timis), Parta (Timis), Buzias (Timis), Crai (Timis), Macin (Tulcea), Babadag (Tulcea), Capidava (Constanta), Eforie (Constanta), Costinesti (Constanta), Vama Veche (Constanta), Adamclisi (Constanta).
Cititi va rog si:
§  CHEVRON (Rockefeller) vor începe exploatarea GAZULUI DE SIST DIN ROMANIA, prin metoda fracţionarii hidraulice. Ne iau gazul şi ne oferă cutremure şi poluare .<http://apologeticum.wordpress.com/2012/02/06/2012/01/27/chevron-rockefeller-vor-incepe-exploatarea-gazului-de-sist-din-romania-prin-metoda-fractionarii-hidraulice-ne-iau-gazul-si-ne-ofera-cutremure-si-poluare/>

§  Dupa cărbunele din Kosovo. SOROS pune mana şi pe gazul de şist din Polonia <
http://apologeticum.wordpress.com/2012/02/06/2011/09/22/dupa-carbunele-din-kosovo-soros-pune-mana-si-pe-gazul-de-sist-din-polonia/>