Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Videoclipurile lunii ianuarie

Videoclipurile lunii se aleg dintre propunerile făcute în cursul unei luni de colaboratorii şi cititorii fideli ai revistei "Sămănătorul"

La mulţi ani întru unire, pace şi prosperitate, dragi compatrioţi!
„Hora Unirii" interpretată de Maria Tănase, Mărioara noastră de la Gorj fata florarului Ion Coandă Tănase, din satul oltenesc Mierea Birnicii, de pe valea Amaradiei!


Unde poate duce ura rasială. 

Vedem înteţit azi la nivel european acest primitivism barbar care s-a declanşat odată cu visurile paranoice ale lui Hitler. Din păcate încă mai se aleg "democratic" conducători iresponsabili în unele ţări, încă se mai flutură drapelul urii şi separatismului în loc de unire şi înţelegere aşa cum a fost Mica Unire – Unirea Principatelor Moldova şi Ţara Românească la 24 ianuarie 1859 şi cum a fost Marea Unire de la 1918. 
Un documentar cutremurator -A fost odata in Transilvania -- de Manuela Morar





Acolo unde lumea gândeşte la binele comun.

Am vrea şi noi europarlamentari români care să aibă discursul acestei inimoase nemţoiaice care ştie pe ce lume trăieşte!
Merkel vasalul SUA




Documentare care trebuie văzute.
THRIVE este un documentar neconvențional care ridică vălul asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră, face legatura, mai clar decât în alte locuri, între fizică, cosmologie, geometrie sacră, teoria evolutiei.