Faceți căutări pe acest blog

vineri, 13 noiembrie 2015

Scenaritele bombă despre tragedia de la Colectiv și soluția Ion Coja

Imaginea 0
Scenaritele bombă despre tragedia de la Colectiv și soluția Ion Coja


Știrea bombă a lui Roncea
Atenție ! Noutate de ultimă oră privind acest articol.
Poate nu ne-ar fi interesat articolele de presă privitoare la ipotezele uluitoare ale tragediei de la clubul Colectiv, dacă ele nu s-ar fi întins ca râia în mass-media, circulând de la unul la altul tacit, prin e-mail. Așa am primit și noi redirijări spre articolele bombă ale unor jurnaliști, cărora prin redistribuiri repetate li se pierduseră urma. Iar asta e grav ! Pentru că există o cutumă nenorocită în rândul împătimiților de știri primite amical de la un șireag de curioși, care, înghit pe nemestecate scenaritele de orice fel ar fi: oculta mondială, extratereștri, servicii secrete, comuniști revopsiți,  minunile lui Arsene Boca sau porumbul cu șapte drugi, fiecare din ele având câte 3-4 kg.
Până la urmă, am căutat autorii e-mailului și ne-am dumirit. Amatori de senzații tari, de știri trăsnet, ca să nu zicem trăsnite, sunt mereu frații Roncea încă de pe vremea Pieței Universității. De parcă numai ei ar fi fost "sparți cu răngile" la "rivuluția" contra comuniștilor, nomenclaturii, securiștilor, FSN-ului, KGB-ului și contra lui Ilici (Iliescu). Victor era prietenul nostru mai demult, când l-am tras de mânecă în revista "Sămănătorul", în momentul în care repara impietatea de la Arcul de Triumf, cu de la sine putere, provocând astfel altă impietate. Uite că am avut dreptate: Arcul de Triumf a intrat în reabilitare și minunata ispravă a armatei române de la Budapesta - de a scăpa vecinii noștri unguri de bolșevism - stă încrustată în piatră alături de alte mari izbânzi militare ale României monarhice.
Imaginea 1 - Scântei care cad de pe un stâlp metalic
Acum iese "la interval" și George frate-său.  I-auziți: "Jurnalistul George-Roncea deține proba video că focul a fost pus intenționat în Colectiv"
Măi să fie ! Ia să vedem și noi "Proba" așa cum cerea Ceaușeasca la mascarada de proces din 1989 ! Vedem filmul în fiasco total: artificiile de pe stâlpii de metal ai scenei de la Colectiv ard frumos și cuminte pe timpul întregii melodii. Scânteile nu se duc spre tavan cum au dezinformat unele televiziuni colorate politic sau pur și simplu din prostie. Era unul Newton, care dovedise că merele și scânteile cad spre pământ și nu spre cer. Deci nu de la artificiile văzute în filmul lui Roncea plecase focul ! Până aici ar fi bună "proba" și de aceea George, marele jurnalist anti-"sistem", se și oprește la a privi mai departe tragedia ! Cu scopul vădit de a trage concluzia că focul a fost pus intenționat în Colectiv… De cine? Când ? Cum ?
Noi nu mestecăm scenarita lui George Roncea pe o probă parțială. Și, de unde până unde "deținută" de el ? A fost acolo ? A adunat telefoane mobile de la bietele victime ca să vadă filmul tragediei ?
Imaginea 2a
Imaginea 2b
Noi privim mai departe în secundele precedente și în secundele următoare.
Să privim sala în secunda zero. (Imaginea 0, de sus)  Surpriză ! Pe nici un stâlp de susținere din club nu se află artificii. Nu de la ei a pornit focul !
Focul nu a pornit nici de la artificiile de pe stâlpii de metal ai scenei, aici George Roncea are dreptate (Imaginea 1)
Secunda 1 după melodie. (Imaginea 2a) Din spatele scenei se aruncă o flacără spre tavan.
Secunda 2 după melodie. (Imaginea 2b) Din stânga scenei se aruncă o a doua flacără spre tavan.
Secunda 3 după melodie. (Imaginea 3) Tavanul ia foc, gazul arzând, provocat sigur de o sursă lichidă în flăcări, se prelinge pe stâlpii din sală incendiindu-i dinspre tavan spre sală, flăcările cad și peste tineri. Încă se mai văd dârele flăcărilor ce porniseră din spatele scenei.
Secunda 4 după melodie. (Imaginea 4) Aruncătoarele de flăcări, abandonate probabil văzându-se rezultatul folosirii lor, aruncă în acest moment jeturi ucigașe spre sală. Tinerii incendiați fug îngroziți de flăcările iadului declanșat.
Tragedia goanei pentru supraviețuire abia începe.

Imaginea 3
Imagine 4













Focul a fost pus intenționat în Colectiv… au spus jurnaliștii ce caută senzaționalul. Dar noi nu ne oprim aici cu concluzia pentru că vine o întrebare logică: a fost pus de o mână criminală sau cei angajați pentru efectele pirotehnice nu și-au dat seama de pericol ? Asta-i întrebarea ! De aici trebuie să pornească ancheta și nu de la niște jurnaliști ce avansează scenarite uluitoare, cu servicii secrete ce dau foc sălii clubului Colectiv pierzându-și viața.

Un punct de vedere privind formarea unei comisii, oameni cu nume, prenume și profesie l-am primit de la dl Ion Coja. 

Îi mulțumim pentru colaborare. Dânsul scrie în articol despre alți jurnaliști, tot "investigatori" de meserie. Dar mai scrie și despre un "manipulator" pedelisto-penelist al unui post de televiziune. Și anume, Rareș Bogdan, mult mai "informat" decât manipulatorii de la televiziunea pesedistă A3 ce avansează și ei, în subliminal, o făcătură cu miros politic la clubul Colectiv. 
Toate acestea informații bombă se datorează unor jurnale care publică tot ce se scrie pe net fără să verifice adevărul din mai multe surse independente. Un exemplu este dat mai jos de către dl Ion Coja, care adaugă la articol și textele din jurnalul de trei lulele "FLUIERUL", care avansează ideia prostească că Rareș Bogdan ar fi unul din complicii de la colectiv, dacă afirmase că prim ministru va fi Cioloș iar Ponta va fi nevoit să-și dea demisia. 
Păi asta afirmau televiziunile pedelisto-peneliste de vreun an și o grămadă de oameni politici de dreapta! Și ei erau complici la "atentat" ? Ce scenarită !
Hei, pseudo-jurnaliștilor de la FLUIERUL, vedeți că fluierați în biserică ! 

Redacția revistei "Sămănătorul"

Nota 1scenarită, scenarite s. f. (pub., peior.) tendință nejustificată de a vedea în orice acțiune sau măsură a unui for rodul unei conspirații oculte.Sursa dicționar: Argou (2007)
Notă importantă. Vedeți și lista jurnalelor care avansează o propagandă mincinoasă despre tragedia de la clubul Colectiv - contact https://www.facebook.com/coruptia.ucide
Inscrieți mincinoșii la Documente Google:


 
Ion Coja
Ion Coja:
GRIGORE CARTIANU și alții – o ipoteză care trebuie luată foarte în serios: OMOR cu PREMEDITARE!!!


Cred că la Nașu TV s-au purtat discuțiile cele mai aplicate la subiectul tragediei de la Club Colectiv. Ultima oară, în urmă cu două seri, Grigore Cartianu, ziarist de investigații redutabil, care „știe mult mai multe decât spune”, a cerut ca pacienții morți în străinătate să fie examinați acolo unde au decedat și să se întoarcă în țară cu un raport de autopsie efectuată în străinătate, de medicii legiști din țara respectivă. De ce? Pentru că în IML-ul nostru nu putem avea încredere. Este o instituție iremediabil compromisă după „sinuciderea” lui Constantin Milea... Grigore Cartianu a fost categoric: să nu avem încredere în participarea corectă a IML la ancheta criminalistică legată de tragedia din 30 octombrie! Drept care ne întrebăm: ce ar putea fi ascuns prin complicitatea IML?!...

Mi-am adus aminte apoi de o declarație de la un post TV mai puțin cunoscut, am și uitat care,  reporterița afirma că s-ar fi identificat în trupul victimelor urme de acid cianhidric, rezultat din nu știu ce combinații chimice produse la fața locului, prin arderea buretelui de pe tavan... Raportând-o la insinuările lui Grigore Cartianu, mă întreb ce gaze au inhalat victimele de la Colectiv și în ce măsură proveniența acestor gaze nu ridică semne de întrebare!

Dacă la Club Colectiv s-a identificat prezența gazului Zyclon B, cum pretindea acea ziaristă, situația devine cel puțin tulburătoare. Precizez: când am auzit-o pe fătuca aceea explicându-ne, deloc profesionist, cum s-a ajuns la prezența sinistrului gaz în plămânii victimelor de la Club Colectiv, mi-am zis că aiurează, fabulează biata reporteriță, în căutare de audiență!
Grigore Cartianu însă nu se află în această situație! Iar cererea sa de a se efectua și în străinătate câteva autopsii independente, neutre, sunt convins că vine de la unele informații absente din circuitul public, dar pe care Cartianu le deține, informații care contrazic, pe ici, pe colo, în punctele esențiale, versiunea oficială!

L-aș invita pe domnul Grigore Cartianu să fie mai explicit: ce falsuri ar putea comite IML dacă nu va fi supravegheat cu atenție?

În seara în care l-am urmărit pe Grigore Cartianu despicând firul în patru împreună cu Radu Moraru și un invitat, un medic, n-am prea înțeles unde bat cei doi comentatori. Nu eram pregătit pentru o ipoteză atât de cumplită. Pe care, repet, Cartianu n-a formulat-o în termeni expliciți, ci prin insinuări abil strecurate, precum aceea că nu putem avea încredere în rapoartele IML cu privire la moartea victimelor de la Colectiv! Sunt, foarte probabil, mincinoase!... Care-i minciuna? Care-i omisiunea? Care-s probele ascunse? Ce ar putea dovedi un raport corect al IML?

A doua zi, întâmplarea face să mă întâlnesc cu două persoane care toată viața au avut de-a face cu nenorociri, cu omoruri, cu tâlhării: doi procurori. Și amândoi specialiștii mi-au mărturisit același lucru: cu cât află mai multe despre ce a fost acolo, cu atât se clatină mai tare versiunea inițială, pe care au acceptat-o la început, odată cu toată lumea, fără nicio ezitare!
Repet: este vorba de persoane care, nu ca mine, au experiență în domeniu! Mai mult: mi-au spus că au discutat și cu alți colegi, iar aceștia sunt tot mai suspicioși și mai neîncrezători în versiunea oficială...

Una din observațiile făcute de un specialist: este foarte probabil că „autorii” care au premeditat și provocat dezastrul, l-au programat la dimensiuni mult mai mici!... Au făcut greșeala să dozeze fără justă măsură cauzele care au dus la tragicul final...

În orice caz, în asemenea situații premeditarea, mâna și intenția criminală, nu poate fi ignorată. Or, din ce ne-au dat televiziunile, se pare că această eventualitate nu este cercetată de cei care fac ancheta penală. Aceștia urmăresc o singură țintă: identificarea unui număr cât mai mare de persoane care au dovedit „lipsă de răspundere”, care s-au abătut de la legile administrației locale, nu și-au făcut datoria, nu au respectat fișa postului etc, etc.

Evident, dacă a fost premeditare, înseamnă că s-a urmărit și un scop. Cui prodest? Se întreabă orice criminalist când ia cunoștință cu datele crimei. Cui i-a folosit masacrul de le club? (Cumplită eventualitate!!!)

Aceiași specialiști, fiecare, mi-au oferit o listă de „suspecți” neașteptat de lungă... Din această listă nu au exclus și acțiunea vreunui psihopat, greu de parat și de depistat...

Oricum, știm deja că foarte multe decesuri s-au produs din cauza gazelor inhalate. După mintea mea și la nivelul meu de informație și de „competență”, se impune și această pistă de cercetare: (1) să se stabilească ce gaze letale pot fi identificate prin autopsia corectă a cadavrelor și prin analiza urmelor rămase în club; (2) să se afle explicația prezenței acelor gaze în club. Dacă într-adevăr s-au identificat urme de „zyklon B”, nu aș crede că acidul cianhidric se poate obține așa de ușor, prin arderea celui mai banal burete aflat în comerț!

Or mai fi și alte suspiciuni, dar ele nu au ajuns la urechea mea încă. Am primit însă de la cei doi specialiști și un sfat: să nu mă grăbesc, precum mi-e obiceiul, să pun pe site toate aceste suspiciuni și bănuieli, atât de fragil argumentate... Să nu mă joc cu focul!... Să-i las pe cei de meserie să se pronunțe...

Iar eu adaug: să așteptăm să se pronunțe specialiștii noștri așa cum s-au mai pronunțat de atâtea ori în slujba adevărului, începând cu morții din decembrie!... Câți au fost? Cine a răspuns pentru ei, pentru cele peste o mie de victime?!

Mai fac și o propunere: este nevoie de o comisie neutră de anchetă, eventual parlamentară, în care să aibă loc și reprezentanții rudelor victimelor. Rolul acestei comisii fiind acela de a urmări felul cum autoritățile își desfășoară ancheta. În această comisie i-aș propune și pe ziariștii Grigore Cartianu și Cătălin Tolontan.

Ion Coja

11 noiembrie 2015



*****

De unde a știut Rareș Bogdan ce se va întâmpla?

Text preluat de pe Fluierul

 

 

Măi nerușinaților, dacă știați pe 22 Octombrie că vine Cioloș, Prim-Ministru, și-a venit pe 11 Nov, știați și c-o să ardă ăia de vii în Club pe 30 Oct? Și că vor urma Mitinguri ca să plece Ponta pe 4 Nov? Sau cum?

 

Rareș Bogdan, realizator de la Realitatea TV, dar și cunoscut simpatizant al președintelui Klaus Iohannis, a anunțat cu o săptămână înainte de explozia de la Colectiv, cine va fi noul premier al României.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj, pe data de 22 Octombrie.

Oricum am lua-o logic, e evident ca Rareș Bogdan știa de la cineva că se pune la cale apariția unui nou guvern. ASTA CAND NIMENI NU PUTEA BANUI CA VOR FI PROTESTE DE STRADA IN URMA CARORA PONTA ISI VA DA DEMISIA. Cerem Justiției din România sa deschidă imediat o ancheta și sa afle de unde știa Rareș Bogdan pe 22 Octombrie ca va pica Ponta, ca va veni Ciolos prim-ministru, ca va fi un guvern de tehnocrați, ca nu va fi numit Predoiu prim-ministru și ca nici PSD-ul nu-și va putea numi primul-ministru, după căderea lui Ponta? Nici măcar pe Dâncu, cel agreat de Germania și de Iohannis.

Rareș Bogdan, realizator de la Realitatea TV, dar și cunoscut simpatizant al președintelui Klaus Iohannis, a anunțat cu o săptămână înainte de explozia de la Colectiv, cine va fi noul premier al României.
Dezvăluirea a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la Realitatea FM Cluj. Iată ce spunea atunci, Rareș Bogdan:

(ARTICOL PUBLICAT INIŢIAL ÎN 22 OCTOMBRIE 2015, de Realitatea FM Cluj)

Zilele lui Victor Ponta la Palatul Victoria sunt numărate. "Vom avea un prim ministru tehnocrat, ca şi acum 15 ani, când Mugur Isărescu a condus timp de un an guvernul şi a pregătit alegerile parlamentare de la finalul anului 2000. Este vorba de fostul comisar european Dacian Cioloş", a dezvăluit în premieră Rareş Bogdan.
"Este un tehnocrat 100% ardelean, cunoaşte foarte bine instituţiile europene. Dacian Cioloş are cele mai mari şanse să ajungă premier, pe o formulă de guvern PNL-UNPR sau într-un guvern de uniune naţională PNL-PSD-UNPR", a explicat Rareş Bogdan.
"Cătălin Predoiu mai stă puţin în umbră", a completat realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere" de la Realitatea TV, adăugând că premierul desemnat al PNL ar putea deţine cel mult o funcţie de vicepremier şi de ministru al Justiţiei în viitorul guvern tehnocrat.
"M-aş bucura ca Vasile Dâncu să fie următorul premier PSD, dar cred că în acest moment şansa o are Dacian Cioloş", a spus Rareş Bogdan.

(FLUIERUL)